KEVESEBB ENERGIAFOGYASZTÁS

GWR NANOTECHNOLÓGIÁS HŐSZIGETELÉSSEL

A festékszerűen felvihető, forradalmian új nanotechnológiás hőszigetelést a pincétől a tetőig bárhol használhatod. A GWR Nano ráadásul a tapasztalatok szerint az energiafogyasztás mellett drasztikusan csökkenti a kivitelezéssel járó hulladékot és zajterhelést is.

Belevágnál? Kollégáink felkeresnek, felmérik a terepet, és ajánlatot adnak!

Felújítasz? Kivitelezel?

A hagyományos hőszigetelés körülményes lehet

A hagyományos hőszigetelés lassabban készül, ráadásul egy épületen belül többféle módszer is szükséges lehet. A hagyományos anyagok helyigénye is elképesztően nagy és mindezt tárolni is kell a felhelyezésig. A hagyományosan szigetelt épületekből a hő hajlamos kiszökni (jól sejted, ilyenkor a pénz is szökik).

A GWR nanotechnológiás hőszigetelés nemcsak gyorsan felvihető és kisebb a helyigénye, de fenntartható és hosszú élettartamú is. 

Megismerkedsz a nanotechnológiás hőszigetelési technikával? 

Előnyök

Ezt tudja a GWR Nano

ENERGIÁT TAKARÍTHATSZ MEG VELE. NEM IS KEVESET

A szigeteletlen épületekhez képest energiamegtakarítást biztosít, a hagyományos szigeteléshez képest energiát spórolhatsz meg vele. Ez főként annak köszönhető, hogy kiküszöböli a hőhidakat, mivel homogén felületeket hoz létre, így az anyag lélegzik és tükrözi a hőt.

KÖRNYEZETBARÁT ÉS TARTÓS

A GWR Nano nem enged káros vagy mérgező illékony szerves vegyületeket a levegőbe, így beltéri alkalmazásra is ideális. Élettartama rendkívül tartós, vagyis már azzal is kíméled a környezetet, hogy a szigetelés miatt nem kell újabb felújításba fogni.

SALÉTROM, GOMBA, PENÉSZ KIÜTVE

A salétrom kicsapódása, a gomba, vagy a penész megjelenése szinte törvényszerű ott, ahol a pára megreked. A GWR Nano kiváló páraáteresztő képességgel bír, a nedvesség távozhat, minimalizálódik a szivárgás.

KÖNNYŰ FELVINNI ÉS SZÍNEZHETŐ

Olyan, akár egy sűrű latexfesték, ezért egyszerű felvinni, mintha festékszóróval dolgoznánk, minimális előkészület szükséges. Vízlepergető és mosható, így festhető, tapétázható, a fallal alkotott kötés nem sérül.

A GWR Nano-val a kivitelezés idején, annak munkadíján és akár az energiaköltségeken is csökkenthetsz.

És mindeközben nem a hőszigetelés minőségén spóroltál!

Galéria

Beszéljenek helyettünk a képek

Felhasználás

Hová ajánljuk?

Lakó- és ipari épületek falfelületeire és tetőszerkezeteire (a külső és belső burkolatokra egyaránt).

Fém, tégla, cement, gipszkarton, fa, üveg, műanyag, beton és acél felületre is.

A falak és a tetők mellett födémek, épületgépészeti elemek vagy csatornák szigeteléséhez is.

Fémszerkezetekre, csaptelepekre, garázsokra, légkondicionáló rendszerekre, vízmelegítőkre, kazánokra, hűtőkre.

Kíváncsi vagy, hogy lakó- vagy ipari épületed hogyan szigetelhető GWR Nano-val és mindez mennyibe kerül? Kérj helyszíni felmérést!

Összehasonlítás

Miben más a GWR Nano, mint a hagyományos szigetelőanyagok?

airbrush (1) GWR Nano
Technológia Nanotechnológiával kifejlesztett különleges alapanyag.
Alkalmazás A legtöbb építőanyagra alkalmazható, és olyan egyszerű felvinni, mint a festéket.
Helyigény Helytakarékos, a csökkentett helyigény építészeti és tervezési szabadságot ad.
Hőszivárgás Szivárgásmentes: a felvitt GWR Nano homogén, hőhídmentes (hőmérsékletszivárgás nélküli) felületet képez.
Kivitelezési költség Rendkívül kedvező tervezési és kivitelezési költségek.
Fenntarthatóság Meghosszabbítja az építőanyagok élettartamát és nem enged káros illékony szerves vegyületet (VOC) a környezetbe.

Teszteredmények

Bizonyítottan energiát takaríthatsz meg vele

A GWR Nano szigetelés hatékonyságát a nemzetközileg elismert német TÜV SÜD független tanúsító cég vizsgálta, a tesztfolyamatot is a GWR Nano-ra dolgozták ki.

3 TELJESEN MEGEGYEZŐ ÉPÜLETET VIZSGÁLTAK.

Azonos volt a tájolás, a köztük lévő távolság (hogy ne árnyékolják egymást), a méret (25 m2), a mennyezet magassága, az építőanyagok, a tetőszerkezet (lapostető), az ajtó, valamint az, hogy nem volt ablak és szoba.

AZ EGYETLEN KÜLÖNBSÉG A HŐSZIGETELÉS VOLT.

Az első épület szigeteletlen maradt. A második épület 1 mm GWR Nano-t, a harmadik épület 10 cm expandált polisztirol szigetelést kapott. Az épületekben azonos hőmérsékletet és páratartalmat állítottak be, majd mérték, hogy mennyi energiát igényel a hőmérséklet fenntartása.

AZ EREDMÉNY ÖNMAGÁÉRT BESZÉL.

A GWR Nano épület esetében 43%-kal kevesebb energiára volt szükség a szigeteletlen épülethez képest, és 9,2%-kal kevesebb energiára volt szükséges szükséges a hagyományosan szigetelt épülethez képest.

Technológia

Űrversenytől a globális nanoforradalomig

A GWR Nano története az űrverseny idején kezdődött, egy olyan alapanyag kifejlesztésével, amely megvédi a szélsőséges meleggel vagy hideggel érintkező berendezéseket, fegyvereket – és épületeket. 

A nanoforradalom a 2010-es években kapott hatalmas lendületet, amikor a Windt Technologies komoly fejlesztésbe, tesztelésbe fogott, majd nemzetközi piacra lépett.

A világ egyik leghíresebb építményében is bevált

A 80 ezres Lusail Iconic Stadion a 2022-es Katari labdarúgó-világbajnokság nyitóünnepségének és zárómérkőzésének helyszíne. 

A stadion egyszerre légkondicionált és szabadtéri, ezért ahhoz, hogy a hűtés költséghatékony legyen (a nyári hőmérséklet 42°C!), a hagyományos módszereket felülmúló szigetelésre volt szükség.

A nanotechnológia és a GWR Nano mellett döntöttek. A GWR Nano ráadásul a szélsőséges melegben (és hidegben) még jobban teljesít, és különösen hatékony a közvetlen napsugárzással szemben.

Vajon nálad mire lenne képes? A helyszíni felmérésből kiderül!

Hogyan kell alkalmazni a GWR Nano szigetelést?

1.

A kivitelezés minimális előkészületet igényel, ahogyan a tárolással sem kell különösebben bajlódni (ne feledd, a GWR Nano-ból akár 1-1,5 mm-es réteg is elegendő, szemben a hagyományos, vastag szigetelésekkel).

2.
3.

Az építkezés során is felvihető, de utólag is, akár évekkel utána.

Könnyen színezhető, a neked tetsző színben kérheted, de az alap fehér színt is megtarthatod. Vízlepergető és mosható, megtartja a felület struktúráját.

4.

Külső alkalmazásnál bármilyen szerkezet tömítésére képes, minimalizálja a napsugárzás okozta felmelegedést, megelőzi a nedvesség behatolását és segíti a bennrekedt nedvesség elpárolgását.

5.

Felvitele után nem növeli jelentősen a szerkezet súlyát, mégis azonnali hatással bír.

6.

Alapozó vagy fedőrétegként is alkalmazhatod.

Spórolj időt és pénzt a GWR Nano hőszigeteléssel!

energiahatékony | könnyen, gyorsan felvihető | fenntartható | szivárgásmentes | biztonságos | kevesebb zajjal és hulladékkal jár 

Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk!

Olyan számot adj meg, amit napközben is felveszel, hogy kollégánk biztosan el tudjon érni.

Mi történik, miután visszahívást kérsz?

Kapsz egy visszaigazoló e-mailt a főbb részletekkel, majd munkatársunk hamarosan visszahív. Ha úgy döntesz, hogy helyszíni felmérést kérsz, egyezteti a helyszínt és az időpontot.

KÉRJ HELYSZÍNI FELMÉRÉST!

A GWR Nano hőszigetelés szinte bármely építőanyagra felvihető, akár utólag is. Nincs azonban két egyforma helyszín – ezért felmérés után tudunk megalapozott ajánlatot adni.

Megnézzük, milyen a szigetelendő épület vagy a berendezés elhelyezkedése, kora, a felület mérete, a jelenlegi szigetelése (ha van), az ajtók és ablakok száma, és hosszan sorolhatnánk.

A méréshez fotókat, illetve videófelvételeket készítünk, és készséggel válaszolunk a felmerülő kérdéseidre is.

Miután megkaptad a a részletes árajánlatot, a te döntésed, hogy élsz-e a GWR Nano hőszigetelés előnyeivel.

Gyakori kérdések

A festékszerűen felvihető, forradalmian új nanotechnológiás hőszigetelést a pincétől a tetőig bárhol használhatod.

Lakóházakban és ipari épületek falain. Külső és belső burkolatoknál egyaránt, a pincétől a tetőszerkezetig. De különféle fémszerkezetek, rendszerek, berendezések, tartályok, vezetékek is hatékonyan szigetelhetők vele.

Munkatársunk visszahív a megadott számon, és megbeszélitek a felmérést részleteit. A kérdések, amelyekre biztosan számíthatsz: mi a helyszín, milyen épület, berendezés vagy rendszer szigeteléséről van szó, vagy milyen előzetes elképzeléseid vannak a színről.

Nem, a helyszíni felmérés nem jár kötelezettséggel, rád bízzuk, hogy élsz-e a GWR Nano előnyeivel.

A helyszíni felmérés díja 50.000 Ft. Miért van erre szükség? A GWR Nano hőszigetelés egyformán jól teljesít minden környezetben, de még sincs két egyforma helyszín. Ahhoz, hogy a kivitelezés valóban kevesebb hulladékkal, zajterheléssel vagy költséggel járjon és gyorsabb legyen a hagyományosnál, pontosan, szakszerűen fel kell mérnünk a helyszín adottságait. A helyszíni felméréssel a későbbi nyugalmadat vásárolod meg. 

A Windt Technologies, mi képviseljük Magyarországon (is) ezt a világviszonylatban egyedülálló, festékszerűen felhordható, kiemelkedő fejlesztői és tesztelési háttérrel rendelkező hőszigetelést.

Igen, ebben biztos lehetsz. Csak azért kérjük el a telefonszámodat és az e-mail-címedet, hogy kapcsolatba tudjunk lépni veled. Adataid törlését bármikor kérheted tőlünk, bővebb információt Adatvédelmi irányelveinkben találsz.

WINDT TECHNOLOGIES LTD.

H-1021 Budapest, Labanc utca 7/A. 1. em. 1.

Minden jog fenntartva © GWR Nano Insulation

Készítette: Salesoldal.hu